Paper Play: voor het kind in jezelf

Door  |  0 reacties

Toegegeven: in mijn boekenkast staan heel wat boeken die stiekem voor kinderen zijn. Zoals The Pocket Scavanger, maar nu ook Paper Play. Gewoon omdat het af en toe fijn is om weer kind te zijn.

Ik heb een kleine voorliefde voor alles dat met papier te maken heeft: van stapels notitieblokken tot het mooiste inpakpapier. Van masking tape tot… natuurlijk boeken! Ook als deze stiekem voor kinderen gemaakt zijn.

Paper Play: ontdek hoe leuk papier kan zijn

Paper PlayHet doel van de makers van Paper Play is om kinderen te laten zien hoe leuk papier kan zijn. En hoe ver je met papier, een beetje lijm en een schaar kan komen. Als je je fantasie gebruikt althans. Want als je verder kijkt dan je neus lang is, dan is een blaadje papier niet enkel een blaadje papier.

Paper Play is gemaakt voor kinderen vanaf 7 jaar. Omdat het Engelstalig is (we wachten met smart op de Nederlandse vertaling), is een beetje begeleiding wel handig. Leuk voor tijdens de feestdagen met het hele gezin! (en leuk als Sinterklaas-cadeau voor € 11,95)

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *