Thee op de deurmat

Door  |  0 reacties

Waar we vroeger kaartjes stuurden met verjaardagen, krijgen we nu steeds meer de mogelijkheid om online originele verjaardagscadeautjes te bestellen.

En dan doelen we niet op echte cadeautjes, zoals boeken of woonaccessoires. Maar kleine cadeautjes die door de brievenbus passen, unieke services die jouw cadeautje met eigen tekst opsturen. Zo vertelden we eerder over Koekjes per post en Chocstar. En we ontdekten nu weer zo’n leuke service: de Tbox van Tea4you.

Heb jij een vriendin die de hele dag door thee in alle smaakjes drinkt én kan ze wel een hart onder de riem gebruiken? Of is jouw theeverslaafde oma jarig? Op Tea4you bestel je een theebox cadeau met een theesmaak naar keuze (en dat zijn er heel wat!). Geef de reden op waarom je hem stuurt en het zakje wordt omgetoverd in een Sterkte/Zomaar/Gefeliciteerd/Bedankt-zakje.

Naast het zakje verse thee worden er 10 filterzakjes bijgeleverd. Ja, zoveel thee kun je zetten met deze Tbox. Uniek cadeautje toch? En dat voor maar € 5,95. Let wel op: dit is zonder verzendkosten, dus om het leuk te houden: bestel meteen een dosis thee voor jezelf. Dan zijn die verzendkosten opeens naar verhouding een stuk goedkoper.

Ga naar Tea4you.nl voor de TBox >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *