Thrill Grill: de perfecte hamburger

Door  |  0 reacties

Helaas nu pas ontdekt, maar je hebt gelukkig nog twee maanden om kennis te maken met het pop-up restaurant Thrill Grill van Robert Kranenborg.

Robert Kranenborg, een grote naam binnen de Nederlandse culinaire wereld, had naar zijn mening het perfecte hamburgerrecept gevonden. Omdat hij deze bij het Nederlandse publiek onder de aandacht wilde brengen, ging hij op pad met de Thrill Grill, een foodtruck die door heel Amsterdam reisde en waar deze perfecte hamburger in werd gebakken.

Het werd een doorslaand succes en dus opende hij maar meteen een tijdelijk restaurant. Restaurant Thrill Grill is tot eind januari te vinden in de Negen Straatjes (Amsterdamse Wolvenstraat).

Kranenburgers: de perfecte hamburgers

Of je alleen de perfecte hamburger kunt bestellen bij Thrill Grill? Nee, dat zou een beetje eentonig worden. Naast de traditionele Thriller kun je ook nog een zalmburger, de Skinny burger (zonder broodje) en de Meat Challenge bestellen. De Meat Challenge is speciaal voor de grote eters: bovenop de perfecte Thriller ligt nog een extra hamburger.

De hamburgers kun je bestellen met naar keuze friet of salade. Of beiden.

Voordelig genieten van topkwaliteit

Een gemiddeld restaurant waar Robert in het verleden werkte, is te duur voor de gemiddelde Nederlander. Zijn hamburgers zijn echter een stuk betaalbaarder en de kwaliteit is niet minder. De Skinny Burger is het goedkoopst, € 7,-. De Thriller of zalmburger kost je € 8,50. Voor de Meat Challenge betaal je € 12,50.

Ja, een hamburger bij de McDonalds is goedkoper, maar na het eten van deze hamburgers moet je tot de conclusie komen dat de hamburgers van McDonalds eigenlijk niet zo lekker zijn.

Nog even genieten van Thrill Grill…

Zoals gezegd: het restaurant is slechts tijdelijk geopend. Tot en met januari 2014 kun je dagelijks van 11.00 tot 23.00 uur genieten van de perfecte hamburgers. Mocht ook het pop-up restaurant een succes worden, dan kan het zijn dat het restaurant permanent geopend blijft. Zo niet, de foodtruck is – ondanks de opening van het restaurant – nog steeds actief.

Meer weten over het restaurant of de foodtruck? Kijk op ThrillGrill.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *