Nooit meer je koffer kwijt

Door  |  0 reacties

Ze zijn niet alleen leuk om te zien, ze zijn ook nog eens verdomd praktisch: de Suit Suit-koffers.

Ik ben een redelijke (en dat is zacht uitgedrukt) controlfreak. Als ik op vakantie ga en bij de bagageband sta te wachten, is het altijd weer even zenuwpezen. Bang om de koffer kwijt te zijn. Of dat ik te laat bij de band ben en iemand zich heeft vergist in zijn koffer en de mijne mee naar huis heeft genomen.

Opvallende Suit Suit-koffers

Maar sinds ik een koffer van Suit Suit heb is deze laatste angst verleden tijd. Zodra mijn felgekleurde koffer op de bagageband verschijnt, herken ik hem direct. En andere reizigers zien duidelijk dat het hun koffer niet is.

Reizen is natuurlijk al leuk, maar met de juiste bagage kan het nog veel leuker worden. Tenminste, dat is de filosofie van SuitSuit. Dit relatief jonge merk werd in 2008 opgezet en had slechts één duidelijk doel voor ogen: een van de meest vooraanstaande internationale merken worden als het gaat om innovatieve en trendy reisaccessoires. Inmiddels kunnen we concluderen dat die missie behoorlijk goed geslaagd is.

Er is één nadeel: de Suit Suit-koffers zijn niet supergoedkoop. De koffers gaan vanaf ongeveer € 109,- voor een handbagage koffer, grotere versies gaan vanaf € 139,-. Maar ze zijn wel gedegen, stevig en je kunt er jaren mee doen. Heb je het geld toch niet? Vanaf € 29,- kun je handige kofferhoezen bestellen, zodat ook jouw ‘oudje’ een opvallend uiterlijk krijgt.

Favoriete koffers

Mijn favoriete koffers? De Fabulous Fifties-serie zonder twijfel. Maar er zijn zoveel meer leuke koffers, neem snel een kijkje!

Bekijk alle Suit Suit-koffers op Bagageonline.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *