Knoflooksnijder: maak het jezelf gemakkelijk

Door  |  1 reactie

Ben je druk bezig met de voorbereidingen voor het kerstdiner? En is jouw valkuil ook dat je het jezelf met ingewikkelde recepten toch wel een tikje moeilijk maakt?

Zorg dan in elk geval dat je keukengereedschap op orde is. Zo maak je het jezelf een stuk makkelijker met deze handige knoflooksnijder.

Het voordeel van een knoflooksnijder

Natuurlijk: je kunt een simpele knoflookperser gebruiken voor je kerstdiner. Maar wist je dat dat zonde is van de smaak? Als je knoflook perst, gaat er namelijk best veel smaak verloren en dat heb je niet als je knoflook snijdt…

Maar je zult niet de eerste zijn (mij is het ook overkomen!) die in zijn vingers snijdt tijdens het pielen met een mes en een klein teentje knoflook. Omdat je mooie knoflook-snippers/blokjes wilt hebben.

Dé oplossing

Daar is nu een oplossing voor: de knoflooksnijder van Rosti Mepal. De knoflookteen gaat gepeld in de knoflooksnijder en met een lichte klap wordt de knoflook gesneden in plaats van geperst.

Met behulp van een handig schoonmaakroostertje worden overbodige knoflookresten onder de kraan eenvoudig verwijderd. De vaatwasser doet vervolgens de rest.

De design knoflooksnijder is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, zwart, lime, rood. En voor het aankoopbedrag van € 14,95 maak je het jezelf een stuk makkelijker in de keuken.

Bestel de knoflooksnijder op Rostimepal.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Eline

    7 december 2013 at 20:43

    dat is inderdaad heel handig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *