Herinner-dingen-doos

Door  |  1 reactie

Zo leuk dat het we hopen dat we snel veel zwangeren in de omgeving hebben: de herinner-dingen-doos.

Simpel, handgemaakt en uiteindelijk een enorm waardevol bezit: dat zijn deze houten kistjes, die ruimte bieden aan waardevolle herinneringen. En wat is er nu leuker dan vanaf de geboorte mooie herinneringen van jouw kind te verzamelen?

Genoeg ruimte voor al je herinneringen

De herinner-dingen-dozen zijn niet zomaar houten kisten. Ze zijn voorzien van twee hengsels om hem op te tillen, met kleurrijke kralen.

Je kunt het deksel eraf schuiven en hebt dan diverse vakjes in verschillende maten om alles te bewaren. Wat dacht je van het geboortekaartje, de eerste foto en later de eerste tekeningen? Of een bijzonder cadeau wat jouw kind ooit kreeg?

Keuze genoeg

herinner-dingen-doosHet deksel is overigens ook het vernoemen waard: je hebt namelijk de keuze uit tal van verschillende deksels, zodat je een herinner-dingen-doos kunt bestellen die bij de ontvanger past.

Waar je zoal uit kunt kiezen? Een stoere astronaut of een robot. Een strandthema of een krijtbord-voorkant waar je op kunt schrijven. Of een uil in winters landschap. Bijna alle dozen kunnen voorzien worden van een naam.

Extra leuk: stuur je eigen ontwerp in en laat deze op de voorkant drukken.

Een uniek geschenk als kraamcadeau (al kan het ook op een ander moment natuurlijk) voor € 47,95. Al is deze doos uiteindelijk nog veeeeeel meer waard!
Ga naar de website van Herinner-dingen-doos.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Esther Vermeulen

    6 januari 2014 at 11:55

    Erg leuk, deze herinneringsdoos!! Heb er eentje gekregen als kraamkado voor mijn dochter (had het al gezien bij jullie). In het echt is ie nog mooier dan op de foto. Dank voor de tip! Esther

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *