How to be interesting

Door  |  1 reactie

Het boek How to be interesting kunnen we niet anders dan bestempelen als ‘interessant’. Waarom? Lees mee en leer hoe jouw leven (nog) interessant(er) kan worden.

How to be interesting: waarom?

“Maar moet ik per se een interessant leven hebben?”. Nee, niet als jij dat niet wilt, maar Jessica Hagy (de schrijfster van dit boek) overtuigd ons met haar korte maar treffende voorwoord meteen. Ze noemt vijf redenen en we zijn om, wij willen interessant zijn. En wel hierom (en we quoten Jessica even):

  • To limit your regrets
  • So you can respect yourself
  • In order to banish boredom
  • So that you can leave a mark, not a blemish
  • And most of all: because you can

How to be interestingWaar we in eerste instantie dachten dat dit boek ons interessant wilde maken voor de buitenwereld (wel een beetje arrogant), blijkt door dit voorwoord al snel dat het met name gaat om meer uit je eigen leven halen. Leren, ontdekken, doen, durven.

In 10 stappen naar een interessanter leven

Hoe je een interessanter leven krijgt, legt Jessica je in 10 heldere stappen uit. Het zijn vrij algemene stappen, maar daardoor zijn ze wel op elke lezer van toepassing. Ook op jou!

Verwacht geen ellenlange verhalen van Jessica. Ze legt je alles uit aan de hand van grafieken, getekende opsommingen met speelse symbooltjes. Een vormgeving naar ons hart!

How to be interesting is een boek dat je op een saaie zondagmiddag leest en dat je laat nadenken over je leven én je ook nog eens nieuwe inzichten geeft. En je zult merken dat je hem regelmatig nog eens pakt om door te bladeren als je leven op dat moment niet zo soepel verloopt.

Bestel How to be interesting op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Mandy

    21 december 2013 at 13:47

    Klinkt leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *