Kookboek zonder tekst

Door  |  0 reacties

Klaar met de ingewikkelde lange recepten, zonder duidelijk beeld? Check dan snel het originele kookboek van illustratrice Katie Shelly.

Wat er origineel is aan het kookboek Picture Cook. See. Make. Eat? Het boek bestaat volledig uit illustraties en de teksten zijn achterwege gelaten. Een origineel idee dat Katie verzon tijdens een dinertje met een vriendin.

Kookboek zonder tekstDe bewuste vriendin is de ‘aanstichtster’ van dit geweldige concept. Ze vertelde Katie over een nieuw recept en hoe ze dit bereidde. Terwijl ze dit vertelde, tekende Katie alles uit op een klein papiertje. Toen ze dit later aan anderen liet zien, bleek dat geen tekst de duidelijkheid van haar tekening kon overtreffen.

Het idee voor kookboek zonder tekst was geboren. Inmiddels heeft Katie 50 recepten vertaald naar illustraties. Haar boek ligt net in de winkel en wij vermoeden dat het een groot succes wordt.

Bestel dit kookboek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *