Toffe spaghettimeter: honger als een paard!

Door  |  1 reactie

Dat we van pasta houden, wordt waarschijnlijk wel duidelijk wanneer je ons stuk over makkelijke pasta’s leest. We hebben alleen wel een probleem: we koken altijd te veel pasta.

Te veel pasta is natuurlijk helemaal geen probleem als je het de volgende dag opeet, maar pasta in de prullenbak gooien is natuurlijk zonde. De makers van deze handige spaghettimeter vonden dat ook.

Toffe spaghettimeter: honger als een paardHoe werkt het? De meter heeft vier vakjes voor mensen met verschillende voedingsbehoeften: kinderen (65 gram), vrouwen (100 gram), mannen (130 gram) en… een vakje voor mensen die honger hebben als een paard (400 gram). Het paard kan gebruikt worden voor een groep van vier personen.

Ook als je geen kinderen hebt of alleen woont, kan deze spaghettimeter handig zijn: de ene dag heb je nu eenmaal meer honger dan de andere. Kom je thuis na een drukke middag en heb je erge trek? Ga voor het paard. Als je juist weinig zin hebt, kun je het kind kiezen.

Een product waar over na is gedacht & dat er leuk uitziet. Meer redenen om het in huis te halen, heb je eigenlijk niet nodig.
Bestel de spaghettimeter voor € 8,90 op Bestel.nl >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

1 reactie

  1. Charlotte

    22 december 2013 at 09:47

    Grappig! Ik heb in Italië afgelopen jaar een hele mooie chique van Alessi gekocht. Is echt een kunstwerk in de keuken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *