Milieuvriendelijke boterhamzakjes

Door  |  0 reacties

Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar? Milieuvriendelijker door het leven gaan. Deze milieuvriendelijke boterhamzakjes passen daar uitstekend bij.

Brooddozen en aluminiumpapier aan de kant want hier is de Boc’n Roll!

Dat las ik op de webshop Mamzel. Getriggerd door deze tekst besloot ik me verder te verdiepen in de Boc ’n Roll en die blijken stiekem veel meer dan milieuvriendelijke boterhamzakjes. Het is ook een milieuvriendelijke lunchbox. En een herbruikbaar placemat.

Boc 'n Roll: milieuvriendelijke boterhamzakjesHoe de Boc ’n Roll werkt? Vouw het pakketje (35% katoen, 65% polyester) uit. Helemaal uitgevouwen is er ruimte voor meerdere boterhammen (of iets anders naar keuze, zoals een donut of fruit).

Daarna vouw je hem op en zet je hem met klittenband vast. Je pakketje is klaar om meegenomen te worden naar werk of school.

Tijd voor de lunch? Haal het klittenband los, vouw het pakketje weer uit. Voila! En de Boc ’n Roll is meteen een placemat annex bord. Ideaal!

Na afloop neem je hem af met een doekje, vouwt hem weer op en de Boc ’n Roll kan in je kontzak.

Oh en als hij heel vies is, gooi hem gewoon lekker in de wasmachine, want daar kan ‘ie tegen!

De Boc ’n Roll is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kost € 8,90.
Bestel de Boc ’n Roll op Mamzel.eu >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *