Versier je koelkast met Fridge Monster

Door  |  0 reacties

Hoe ziet jouw koelkast er momenteel uit? In de gemiddelde keuken is ‘ie ronduit saai en nogal witjes. De designers van Doiy Design bedachten wat leuks om de saaie koelkasten op te vrolijken: Fridge Monster.

Hoe werkt het? Als je Fridge Monster bestelt, ontvang je een setje stickers waarmee je jouw koelkast kunt versieren. Het setje bevat ogen, een mondje, tanden en wenkbrauwen. Als je de stickers op je koelkast plakt, verschijnt er een gezichtje!

Oneindige mogelijkheden met Fridge Monster

De stickers zijn van vinyl en je kunt ze weer gemakkelijk verwijderen, zonder dat ze lelijke vlekken achterlaten op je koelkast. Zo kun je ook steeds weer nieuwe gezichtjes ontwerpen!

Verander je koelkast in een vrolijk monstertje, of juist een eigenwijze die zijn tong uit steekt. Als je de ogen scheef plakt, lijk het alsof je koelkast niet helemaal honderd is.  Oneindige mogelijkheden dus!

Bestel de Fridge Monster stickers voor € 7,95 op Doiy Design >> 

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *