Overnachten in een bijzonder vliegtuig

Door  |  0 reacties

Doorgaans zijn we niet zo dol op neergestorte vliegtuigen, maar voor dit unieke hotel op Costa Rica maken we graag een uitzondering. Want deze is natuurlijk niet echt neergestort.

Hoe kwam dit bijzondere hotel tot stand?

Hoewel je er nu in alle luxe kan slapen, was de totstandkoming van dit hotel zo simpel nog niet. Nadat de eigenaren eindelijk een vliegtuig hadden gevonden, een Boeing 727 uit 1965, moest hij nog komen liggen (of hangen) waar hij nu ligt.

Het vliegtuig, dat gedurende zijn dienstjaren vloog voor South Africa Air en Avianca Airlines, werd in vijf stukken getransporteerd vanaf een vliegtuig-begraafplaats in San Jose naar de jungle van Manuel Antonio.

Waar vind je dit vliegtuighotel precies?

In Manuel Antonio Met haar haast uitgestorven witte zandstranden en de jungle op de achtergrond is dit een van de mooiste regio’s die Costa Rica heeft. Het vliegtuig is geplaatst aan de voet van Nationaal Park Manuel Antonio. In dit park vind je vele bedreigde diersoorten, waaronder het doodskopaapje. Ook luiaards, leguanen en wasberen vind je hier.

Wat biedt dit bijzondere hotel je?

Vanuit het hotel heb je uitzicht over de oceaan en de jungle. Op de rechtervleugel is een houten dek gemaakt waardoor je hier optimaal van kunt genieten. In de bomen boven je kijken de luiaards, apen en toekans met je mee.

Van binnen beschikt het vliegtuighotel over meer luxe dan je normaal van een vliegtuig gewend bent. Je hebt twee slaapkamers met airconditioning, een met twee queen size bedden en een met één queen size bed. Ook heb je twee badkamers, een flatscreen tv en een kitchenette.

Wat kost een verblijf in de Costa Verde?

Een nacht in de Costa Verde kun je boeken vanaf $ 250. Helaas komt daar ook nog je ticket bij.

Meer weten over dit vliegtuighotel? Ga naar de website van Costa Verde >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *