Posterjunkies: het perfecte plaatje voor aan de muur

Door  |  0 reacties

Heb jij een lege muur in je huis en zoek je toffe posters om deze mee op te leuken? Op Posterjunkies.com kun je je hart ophalen! Je vindt hier namelijk de leukste posters.

Van toffe quote-posters (en wie ons volgt op Facebook weet dat we daar dol op zijn) tot abstracte kunst. Van moderne tekeningen tot gave foto’s. Op Posterjunkies.com vind je voor ieder wat wils.

Hoe is Posterjunkies ontstaan?

De eigenaren Michel & Luuk van Posterjunkies kochten in 2012 een kantoor in Amsterdam en toen kwamen ze erachter dat het heel lastig is om kunst te kopen. Ze vonden heel veel online, maar hoe krijg je dit aan de muur? Posterjunkies.nl was geboren.

De posters die zij nu aanbieden worden door gepassioneerde kunstenaars gemaakt. Het enige wat de kunstenaars hoeven te doen is hun werk uploaden. De rest wordt door Posterjunkies geregeld. Als je zelf creatief bent, kun je je ook opgeven als artiest voor Posterjunkies!

Like & Love’s favorieten

Onmogelijk om te kiezen uit zoveel mooie posters, maar hier een kleine selectie van posters die we zo op onze virtuele redactie zouden willen ophangen. Even aanklikken en je komt uit bij de pagina met alle details. Inclusief de prijs.

Hold onto the light Free spirit Daydreaming
toffe-posters-1 toffe-posters-2 toffe-posters-3

Alle posters bekijken? Ga naar Posterjunkies.com >>

 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *