Dit boek zal je leven veranderen

Door  |  1 reactie

Een boek dat als titel This book Will change your life en als ondertitel 365 daily instructions for hysterical living heeft, kan niet anders dan leuk zijn.

Als je fan bent van Wreck this book & 642 things to write about dan zul je ook blij worden van deze dikke encyclopedie vol opdrachten.

Hoe en wanneer gebruik je dit boek?

Dit boek zal je leven veranderenVolgens de schrijvers van het boek werkt dit boek alleen als je geholpen wilt worden. Als je het niet wilt, zul je het boek negeren en dat betekent dat je leven precies zo door zal gaan als dat het nu is. Wel een beetje saai hè?

Het boek bestaat uit 365 opdrachten, voor elke dag één. Maar de schrijvers zijn zich er van bewust dat ze elke dag opvolgen en uitvoeren wel wat veel gevraagd is in deze drukke economie. Voel je dus niet schuldig als het niet dagelijks lukt.

Wat voor opdrachten kun je verwachten?

De meest uiteenlopende en soms zelfs zo vreemd dat je je afvraagt hoe de schrijvers er ooit op zijn gekomen. Enkele voorbeelden:

 • Gooi iets weg dat je echt leuk vindt
 • Stuur een brief naar een massamoordenaar
 • Loop met blote voeten door het gras
 • Stuur een antwoord op alle junkmail die je krijgt
 • Verander iemand van gedachten
 • Laat een briefje achter op iemands voorraam
 • Negeer alle media
 • Koop een krant en lees alleen de advertenties
 • Tatoeëer een banaan

Extra leuk!

Werk dit boek niet van voor naar achter af, maar pak elke dag een willekeurige pagina. Zo kan het zomaar gebeuren dat je in april je kerst-inkopen moet doen.

Overigens zijn het niet puur en alleen de opdrachten die dit boek bijzonder maken, de vormgeving is een aparte vermelding waard. Elke pagina is een waar kunstwerk.

Nieuwsgierig geworden en durf je de uitdaging aan? Voor € 17,99 is dit boek van jou. Ook leuk als cadeautje!
Bestel op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

 1. Anne

  2 januari 2014 at 12:11

  Het idee achter dit soort boeken vind ik vaak heel leuk, maar de opdrachten dan daadwerkelijk uitvoeren is iets dat ik dan vaak weer niet doe… De vormgeving vind ik trouwens mooi, inderdaad een goed idee als cadeautje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *