Fruitschalen: blikvangers op tafel

Door  |  0 reacties

“Hebbuh, hebbuh, hebbuh!” Dat roepen deze originele groente-en fruitschalen.

Drie jaar geleden gaf Melanie keramiekles. Ze vroeg haar studenten om de les daarna een stuk fruit mee te nemen, om te gebruiken voor het maken van plastic mallen. Ze gebruikte zelf een meloen als voorbeeld en dat bracht haar op het idee van een fruit-schaal. Ze nam hem mee naar huis, waar haar man enthousiast reageerde: “We moeten allemaal groente- en fruitschalen maken. Vegetabowls was geboren!

Wij vinden het een geweldig concept: schalen in de vorm van appels, meloen, ananas. Kleurrijk, simpel, maar toch opvallend. Helaas niet in Nederland verkrijgbaar, maar gelukkig heeft Vegetabowls een webshop. Moet je wel de verzendkosten voor lief nemen helaas…

Ga naar Vegetabowls.com voor de webshop >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *