5x leuke zelfhulpboeken voor een goed 2014

Door  |  0 reacties

Was 2013 een beetje een slecht jaar? Of is het gewoon een goede voornemen om rustiger, gelukkiger of minder angstig te leven? Zelfhulpboeken kunnen je daarbij helpen! Wij zochten er vijf voor je uit. 
 

Gelukkig zijn kun je lerenzelfhulpboeken: gelukkig zijn kun je leren

De schrijver van Gelukkig zijn kun je leren, Martin Seligman, wordt gezien als de oprichter van de positieve psychologie, de tak van de psychologie die zich bezighoudt met veerkracht, optimisme en geluk. Hij weet dus waar hij het over heeft!

Het vrij dikke boek (344 bladzijden) bestaat uit drie delen: Seligman’s eigen verhaal, jouw vaardigheden en hoe je die het best kunt gebruiken.

Bestel 2e hands op Bol.com vanaf € 20,79 >>
 

Zelfhulpboeken: feel the fear and do it anywayFeel the fear and do it anyway

Heb je het gevoel dat angst je in de weg zit? Wil je weten wat angst precies is en hoe je het kunt overwinnen? Dan is dit boek wat voor jou!

Het boekt zorgt ervoor dat jij de dingen die je eng vindt toch gaat doen, zodat je uiteindelijk gelukkiger bent en beter in je vel zit.

Bestel voor € 8,99 op Bol.com >>

 

 

Zelfhulpboeken: tussen dip & droomTussen Dip & Droom

Last van een dipje? Het boek Tussen Dip & Droom kan je een oplossing geven! Het is een leuk werkboek, gebaseerd op de principes van cognitieve gedragstherapie.

We schreven al eens eerder een uitgebreide recensie over het boek.

Bestel dit boek voor € 18,99 op Bol.com >>

 

 

 

Zelfhulpboeken: the secretThe Secret

Het oh zo bekende The Secret, dat vooral in Amerika een grote hit was Er zijn mensen die zweren bij dit boek, er zijn mensen die het verafschuwen, maar één ding is zeker: interessant is het sowieso.

The Secret gaat ervan uit dat je met de kracht van positief denken een gelukkiger en beter leven kunt krijgen. Klinkt goed, toch?

Bestel voor € 9,95 op Bol.com >>

 

 

Zelfhulpboeken: mindfulnessMindfulness

Mindfulness betekent: in het moment leven. Het is een veel gebruikte, wetenschappelijk bewezen methode. Omdat het je leert in het nu te leven, is het perfect voor mensen die veel stressen of veel verdriet hebben om dingen die in het verleden zijn gebeurd.

Dit boek leert je op een eenvoudige, duidelijke manier de basisprincipes van mindfulness.

Bestel voor €1 7,99 op Bol.com >> 

 

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *