Extreem gaaf overnachten in Berlijn

Door  |  0 reacties

Op zoek naar bijzondere hotels voor wel heel bijzondere stedentrip? Boek een stedentrip Berlijn en slaap in het kunstzinnige Propeller Island City Lodge.

Tja… je moet er maar op komen. Slapen in een vliegend bed, overnachten in een doodskist, logeren in oma’s sferen, verblijven in een isoleercel, een kamer waar alles upside down is…

Alle 30 kamers in dit stadshotel zijn stuk voor stuk een unieke ervaring. Alle kamers en meubels werden ontworpen en ingericht door de Duitse kunstenaar Lars Stroschen. Zijn doel? Overnachten in een kunstwerk. En dat is hem zeker gelukt. Elke seconde van je verblijf zul je nieuwe elementen ontdekken in jouw kamer.

Lastig kiezen

Voordat je hier overnacht staat je nog een moeilijke keuze te wachten: voor welke kamer ga je? De Upside Down kamer of The Table? The Mirror Room of Electric Wallpapers? Laat je vrije loop bij alle creatieve namen of speel ineminemutte met de 30 namen.

Praktisch?

Nee, praktisch zijn de kamers en haar materialen niet, dus je zult af en toe door onvolkomenheden heen moeten kijken, aldus de eigenaren. Zo zijn de plexiglas muren enorm gevoelig voor krassen, evenals de soms donker geschuurde muren. Geen kwestie van achterstallig onderhoud: “That is the nature of the materials we use. We cannot change it, except if you want a boring hotel.”

Wat kost dit bijzondere hotel?

Overnachten in kunstzinnige Propeller Island City Lodge kan al v.a. € 69,- p.p.p.n. Je overnacht dan in de Medi-Terra kamer. Voor de big spenders: v.a. € 190,- p.p.p.n. huur je de kamer Two Lions.

Wil jij een nachtje extreem gaaf overnachten? Ga naar de website van Propeller Island >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *