OLA Happiness Station: from OLA with love

Door  |  0 reacties

IJs en winter gaan hand in hand. Daarmee bedoelen we niet het ijs op je autoruiten waardoor je 10 minuten eerder je warme bed uit moet. Wij hebben het over een ijsje in een beker waar je heerlijk van kunt snoepen. Mogelijk gemaakt door OLA Happiness Station.

Wat is OLA Happiness Station?

Bij verschillende OLA Happiness Stations kun je deze winter terecht voor een ware smaaksensatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van Hot Love of een beker hete Magnum chocolademelk? Treinen is zo gek nog niet.

Hot Love

Een Sundae met warme kersen, zo omschrijft OLA hun Hot Love. Het ijsje is gemaakt van vanilleroomyoghurt-ijs waar warme zoete kersen overheen gegoten worden. Een cadeautje op al die dagen dat je trein vertraging heeft. Voor € 2,25 maak jij van vertraging een feest van.

Magnum chocolademelk

Chocolade verleidt en dat doet OLA nu ook met deze winterse traktatie. Warme chocolademelk is altijd goed, gemaakt van Magnumijs echter onweerstaanbaar. Om het helemaal af te maken, kun je kiezen uit drie toppings: brownie, marshmallow en caramel. Geen zin in iets kouds, maar wel in de smaak van ijs? Koop dan deze beker hete chocomelk voor € 2,75.

Warm Winter Waffle

Deze winter heeft OLA nog een derde winterkeuze voor jou. De Luikse wafel die je altijd al bij hen kunt kopen, maken ze nu voor je warm. Wil je hem extra lekker, kies dan voor een dot slagroom of een lepel warme kersen erop. Uiteraard smaakt hij ook heerlijk met die beker hete Magnum chocolademelk. Voor € 1,95 koop je deze wafel.

Loopt het water je in de mond en kun je niet wachten er een te proberen? Let dan even op. OLA Happiness Stations vind je alleen op de stations Amsterdam CS, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam CS & Utrecht CS en in de shops in Breda en Nijmegen. Enjoy!

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *