Salon du Chocolat: hét chocolade-evenement

Door  |  1 reactie

Droom jij van chocola? Does chocolat make your world go round? Staat minimaal 72% voor niets anders dan voor donker, puur & verleidelijk? Dan ga jij vierkant uit je dak. Het befaamde, majestueuze, in niets te evenaren Salon du Chocolat komt van 7 tot en met 9 februari 2014 namelijk in Tour & Taxis in Brussel. Dat is dichterbij dan ooit!

Na wereldsteden als Shanghai, London en New York, organiseert het grootste chocolade-evenement ter wereld voor het eerst een Belgische editie en dat doen ze grootst, uitdagend en om je vingers bij af te likken.

I like it, what is it?

Het is het toppunt van chocoladefeesten met meer dan 60 nationale en internationale deelnemers die drie dagen lang zorgen voor een waar genot om hun bezoekers te betoveren. Zo zijn er kookdemonstraties door chefs, patissiers en chocolatiers. Kinderen kunnen zich compleet uitleven bij een workshop waar ze feestelijke en smakelijke decoraties leren maken.

Er vinden signeersessies plaats en je kunt verschillende tentoonstellingen bekijken over het verhaal van chocolade, culinair design of het honderdjarige bestaan van Leonidas.

Voor velen staat echter naast het proeven maar een ding op hun to do list: aanwezig zijn tijdens de modeshow vol jurken van – je raadde het al – chocolade. Absoluut uniek en gedurfd!

Praktische informatie

Wanneer? Vrijdag 7 t/m zondag 9 februari
Waar? Tour & Taxis in Brussel
Openingstijden? Vrijdag 11.00 – 21.00 uur en zaterdag/zondag van 10.00 – 19.00 uur
Toegangsprijzen? Volwassenen betalen op vrijdag € 8,50 en zaterdag/zondag € 10,-

Kun jij niet wachten om je tanden in chocola te zetten? Bestel dan nu al je kaarten. In de voorverkoop zijn ze namelijk alle dagen € 8,50. Heel veel plezier, niet te veel snoepen en vertel je ons wat je ervan vond?

Klik hier om je toegangskaarten te reserveren >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

1 reactie

  1. Zoë-Amber

    29 januari 2014 at 12:04

    Ohhh, dit klinkt zeker als weekendje-weg-materiaal!

    Brussel, here I come!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *