De ingrediënten voor een geslaagde tapas-avond

Door  |  0 reacties

Een avondje in het tapasrestaurant met je geliefde of vrienden: zoooo leuk, maar ook een flinke aanslag voor je portemonnee. Waarom niet een geslaagde tapas-avond aan huis?

Hoewel ik persoonlijk fan ben van het restaurantconcept La Cubanita laat mijn portemonnee het niet toe om hier te pas en te onpas te reserveren. “Waarom niet eens een tapas-avondje thuis?”, opperde mijn vriend. En toen bleek daar ook nog eens een webshop te zijn die de beste ingrediënten heeft voor een geslaagde tapas-avond: Shop Andalucia.

Over Shop Andalucia

Shop Andalucia verkoopt eigenlijk alles wat bij de streek hoort. Flamingo-schoenen, reisboeken en delicatessen bijvoorbeeld. De webshop is ontstaan uit liefde en passie voor een wondermooie streek in Zuid-Spanje, het oude Al-Andaluz, ofwel Andulusië. En de eigenaren laten je graag kennis maken met alles wat de streek te bieden heeft.

Geslaagde tapas-avond: wat heb je nodig?

Naast een goed humeur, een zomers biertje of een frisse cocktail? Tapenades, heel veel aioli, dipstokjes, salades, gekruide gehaktballetjes. Hoewel Shop Andalucia geen verse producten verkoopt, vind je hier wel genoeg andere dingen die je nodig hebt voor jouw tapas-avondje. Alleen voor vlees hoef je dan nog naar de slager, en voor salade naar de groenteboer. Laat je normale olijfolie in de kast staan, want bij Shop Andalucia vind je pas echt goede olijfolie.

Natuurlijk wilden wij de tapas ook even voorproeven. Onze ervaring? Een kleine selectie dan maar. De Spaanse tonijn is – hoewel ook in blik – vele malen lekkerder dan de tonijn uit de supermarkt. Niet in de laatste plaats door de natuurlijke olie waarin deze zit. De aioli is om je vingers bij af te likken, al moet je geen belangrijke afspraak de volgende dag hebben.

De diverse tapenades verorberden we samen met de unieke dipstokjes, die er ook nog eens heel leuk uitzien. Als je van pittig houdt, mag je ook zeker de gehaktkruiden niet overslaan. En de aardappeltjes waren extra snel op met de salsa brava.

Dat was dus een geslaagd tapas-avondje. Wanneer nodig jij je vrienden uit?

Neem snel een kijkje bij Shop Andalucia >>

Voor deze review stelde Shop Andalucia diverse producten beschikbaar om voor te testen.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *