Thumbsaver: spaar je duim(nagels)!

Door  |  0 reacties

Er moet weer een spijker in het hout geslagen worden. Auw! Verdorie! Shit! #@$$@!@##!!!! Weer die hamer op je duim!

Een stomme actie, die eigenlijk helemaal niet nodig is. Als je tenminste een thumbsaver in huis hebt. En als je niet echt een goede klusvrouw bent, is dit wel een aanrader.

Wat is de thumbsaver?

De thumbsaver is kort gezegd dé redding. Hij is een lange tijd geleden uitgevonden door een aannemer, die het zat was dat hij elke keer op zijn eigen duim sloeg. Ja, je bent niet de enige die af en toe zo’n stomme actie heeft! En dus bedacht de aannemer een oplossing.

De thumbsaver is een duurzaam stuk gereedschap met een krachtige magneet erin. Deze kun je gebruiken op vrijwel elke spijker of schroef. En hiermee zorg je ervoor dat je vingers en andere lichaamsdelen op veilige afstand blijven.

Waar bestaat de thumbsaver uit?

Zoals al gezegd zit er een hele krachtige magneet in waardoor je de spijker of schroef op de goede plek kan houden. Verder heeft de thumbsaver een rubberen comfortabele grip. Het is zo heel makkelijk om de thumbsaver vast te houden. Zo kun je eenvoudig kleine nietjes, kopspijkers enzovoort ergens in slaan.

De voordelen van de thumbsaver

  • De thumbsaver beschermt je handen. Zeg maar gedag tegen blauwe duimnagels.
  • Je kunt er de spijkers mee op tillen maar ook mee op zijn plek houden.
  • Gemaakt voor iedereen, zelfs voor de huis tuin en keuken klusser.

Bestel de thumbsaver v.a. € 10,- op Amazon.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *