Toffe koffie-onderzetters

Door  |  1 reactie

Winter: de tijd van de warme dranken. En de tijd van de lelijke kringen in je tafel. Dat kun je simpel voorkomen met deze toffe onderzetters.

Onderzetters: er hangt een stoffig imago aan, ondanks dat ze rete-nuttig zijn. Ze voorkomen immers hinderlijke kringen op die tafel waar je zo lang voor gespaard hebt. Maar stoffig dus… dacht het niet!

Niet met dit setje siliconen-onderzetters. In vier vormen: een luxe uitziend kopje koffie, een kopje thee, een grote mok en een normaal kopje koffie. Zo is er altijd wel een bijpassend onderzettertje te vinden bij elk drankje.

Dus nooit meer kringen of onnodig de tafel af hoeven te nemen?
Bestel deze onderzetters vanaf € 12,50 op Fancy.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Karlijn

    28 februari 2014 at 21:30

    Deze zijn tof zeg. Weer eens wat anders!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *