Hoe overleef je Valentijnsdag?

Door  |  0 reacties

Het is bijna zover: Valentijnsdag. Roze en rode hartjesdag. Waar je ook kijkt. De wereld zelf lijkt een groot hart geworden. Wat doe je op deze dag als hij eerder heartbreaking dan hartverwarmend is?

Wij houden van Valentijnsdag, maar snappen dat het ook too much kan zijn. Je kunt uiteindelijk iedere dag vieren dat je van iemand houdt. Of dat nou jouw ouders zijn of je lief. Daarom hebben wij vijf ideeën verzameld over wat je allemaal kunt doen op 14 februari als je niet meedoet aan het liefdesfestijn. Zo overleef je Valentijnsdag!

1. Niks

Waarom zou je überhaupt iets vieren? Niemand verplicht jou wat te doen op Valentijnsdag. Bedenk met heel veel plezier hoeveel geld je bespaart door niet mee te doen aan al die roze en rode joligheid.

2. Beweeg

Boek een extra ZUMBA les of ga hardlopen. Doe fijne schoenen aan en maak een wandeling door jouw wijk. Je kunt ook de fiets pakken en een rondje extra ‘doen’. Bewegen is goed voor een positief gevoel en je krijgt er ook nog eens energie van.

3. Lounge

Nodig vrienden uit voor een film- en eetavond. Verzin allemaal makkelijke hapjes, maak van je huiskamer een grote lounge-bioscoop met kussens op de grond en de tv als middelpunt. Zorg voor spannende, griezelige en komische films maar hou romantisch verre van je buis.

4. Verwen

Koop van al dat geld dat je uitspaart omdat je niet viert, dat prachtige sexy lingeriesetje, een nieuw horloge, die ene gadget voor je smartphone, badolie of een nieuw luchtje. Wat dan ook. Iets waar jij helemaal blij van wordt. Waarom niet! You’re worth it!

5. SMS/Whatsapp

Stuur je vrienden een lief of een grappig bericht. Vertel waarom je zo blij bent dat zij jouw vrienden zijn en wacht af. Gegarandeerd krijg je een reactie. Ga daar onderuit gezakt op de bank met een berg chocolade naast je van genieten.

Wat je ook gaat doen deze dag, veel plezier ermee!

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *