Kurken wereldbol voor fanatieke reizigers

Door  |  0 reacties

We schreven eerder over een kurken wereldkaart, maar laten we wel wezen, niet iedereen heeft zo’n grote muur vrij. De oplossing: een kurken wereldbol.

In het dagelijks leven houd ik me constant bezig met vakantie. Ik werk namelijk voor een grote website. Ik droom weg bij de mooiste bestemmingen en af en toe ga ik er ook zelf heen. Mijn werkkamer thuis staat vol met de mooiste reisboeken en ook reisgadgets kan ik met moeite weerstaan. Zo ook deze kurken wereldbol.

Over de kurken wereldbol

De kurken wereldbol is een wel heel unieke wereldkaart waarop je kunt aangeven waar je bent geweest. Een globe met een diameter van 25 cm op een mooi statief met daarop de wereld afgedrukt. Aan de hand van punaises kun je aangeven waar je bent geweest. Ook leuk: koop een tweede setje punaises in een andere kleur om je wishlist aan te geven.

Slik!

Helaas je zult even in de buidel moeten tasten, hij kost maar liefst € 117,50 (wel inclusief punaises thank god). Dat is ook de enige reden dat hij nog niet op mijn bureau pronkt. Ik weet in elk geval wel wat ik voor mijn verjaardag ga vragen.

Bestel de kurken wereldbol op Fonq.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.