Kleurboek voor volwassenen

Door  |  1 reactie

Kleurplaten inkleuren stond voor lange tijd bekend als iets wat alleen kleine kinderen doen. Jammer, want het is zo leuk om je te verliezen in iets als een tekening! Gelukkig begint het beeld nu te veranderen. O.a. door de komst van het boek Het enige kleurboek voor volwassenen.

kleurboek2Over het kleurboek voor volwassenen

Kleuren wordt namelijk weer populair voor volwassenen. We schreven al eens eerder over een tof kleurboek met bloem- en plantgerelateerde tekeningen. Nu is er ook ‘Het enige echte kleurboek voor volwassenen’.

De naam zegt het al, het boek bevat kleurplaten die leuk zijn voor volwassenen. Waar je dan aan moet denken? De kleurplaten bestaan vooral uit geometrische vormen, maar ook bloemen, katten, schelpen en hartjes.

In totaal heeft het boek 144 pagina’s. Daar ben je wel even druk mee dus!

Even nergens aan denken

Bezig zijn met een tekening is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens goed voor je. Tijdens het tekenen ben je, als het goed is, alleen daar mee bezig. Je hoeft even nergens anders aan te denken. Heel mindfull, dus!

Het is aangetoond dat mindfull bezig zijn, in het hier en nu, goed is voor mensen. Er zijn zelfs vormen van therapie op gebaseerd, en daarbij boeken mensen duidelijk vooruitgang. Kopen dus, dit kleurboek voor volwassenen.

Titel: Het enige echte kleurboek voor volwassenen
Uitgever: BBNC Uitgevers
Prijs: € 9,95

Bekijk het enige echte kleurboek voor volwassenen op bol.com

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

1 reactie

  1. Sas

    23 maart 2014 at 16:28

    Ik heb deel2, super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *