5x grote schoonmaak

Door  |  0 reacties

Hebben jullie het ook gemerkt? Dat de dagen alweer langer licht zijn? Dat je vogeltjes ’s ochtends hoort en ook dat de winter zichzelf niet laat zien, maar de lente juist wel? Wij ook en daarom krijgen we iedere dag meer zin in het voorjaar! En daarmee ook de behoefte om ons huis eens flink onder handen te nemen. Met sop, bubbels, doek en zeem. Hallo Grote Schoonmaak.

Met de lente glurend om de hoek, willen we een fris ruikend en stralend huis. De kussens geklopt, gordijnen gewassen en de vloer in de was en we willen het NU. Maar laten we eerlijk zijn. Schoonmaken is nou niet direct het meest amusante. Daarom hebben wij gezocht naar vijf schoonmaakartikelen die ons toch wel een beetje blij maken.

Pure & Natural – De MattenklopperGrote schoonmaak: mattenklopper

Jouw hele huis straalt pure materialen, wit, hout en steen uit. Voor jou het liefst alleen maar ambachtelijke spullen. Ook voor de schoonmaak. Daar hoort uiteraard zo’n echte, ambachtelijke mattenklopper bij. Van rotan of wilgentenen gemaakt, sla jij zowel de winter als al het opgeslagen stof weg.
Ga naar Dille & Kamille voor jouw puur natuur mattenklopper >>

De Sparrow SweepieGrote schoonmaak: musje

Heb je net je hele huis aan kant. Alles opgeruimd en blij na uren sponzen en zemen, je benen omhoog te gooien, zie je ze op je fris gewassen tafellaken liggen: kruimels! Gelukkig heb je altijd de Sparrow Sweepie bij de hand. Een klein praktisch en oh zo mooi tafelkleed veegsetje.

Koop jouw ‘mus op een tak’ nu bij bol.com

Gloveables!Grote schoonmaak: handschoenen

Zonder kleur leven kun jij je niet voorstellen. Dus als jij gaat schoonmaken, gaat dat uiteraard ook in knal en vrolijk! Deze schoonmaakhandschoenen zijn daarom gemaakt voor jou. Verkrijgbaar in rood, groen, zwart, geel en roze. En talloze varianten. Succes met kiezen!

Kies hier jouw favoriete gekleurde Gloveables >>

Oma’s tip: Savon de MarseilleGrote schoonmaak: zeep

Groene zeep mag ook, maar Savon de Marseille zorgt ook nog eens voor dat typische vakantiegevoel. Terwijl de zeepbellen op je neus spatten & je huis langzaam begint te glimmen, zit jij al in gedachte aan dat glas rosé op een terras tussen de locals. Tchin-tchin!

Ga nu naar bol.com voor een stuk echte Marseille zeep >>

Schoonmaker cadeau!

Niets zo lekker als genieten van dat schone frisse huis en dat wens je ook die dierbare vriend(in), zus of vader die net even een steuntje in de rug kan gebruiken. Bij HomeWorks kun je een cadeaubon kopen voor een schoonmaker voor 1 dag, minimaal 2 uur. Daar word je toch blij van?
Klik hier om deze grote-schoonmaak-verrassing te kopen >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *