Sexy & modern: ‘Een echte dame’

Door  |  0 reacties

Sexy, modern, romantisch: dat is de schrijfstijl van Megan Mulry, die eerlijk het boek Prinsheerlijk schreef. Ze is nu terug, met het boek Een echte dame.

Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, is het tijd om met een boek in de tuin te zitten. De eerste voorjaarsdagen zijn geweest, dus nu boeken inslaan is wel verstandig. Als je houdt van boeken waar je lekker bij weg kunt dromen en vooral niet teveel bij hoeft na te denken dan is Een echte dame echt wat voor jou.

Waar ‘Een echte dame’ over gaat

Een echte dame, Megan MulrySarah James is schoenontwerpster en heeft een succesvol bedrijf in New York. Als het op mannen aankomt, is ze echter onzeker. Tot haar eigen verbazing beleeft ze in Engeland, tijdens de bruiloft van haar beste vriendin, een stormachtige romance met de adellijke Devon Heyworth.

Wat Sarah – eenmaal terug in New York – niet verwacht, is dat Devon ineens bij haar op de stoep staat. Ze valt als een blok voor hem. Maar dan loopt alles mis… en gaat Devon in een vlaag van jaloezie terug naar de andere kant van de oceaan. Komt het nog goed tussen Sarah en haar prins?

Wat anderen vinden van ‘Een echte dame’

  • Chicklit.nl: “Geef toe, stiekem dromen we hier als volwassen vrouw nog steeds over… Zo verslavend is dat je het boek het liefst binnen één dag uitleest.”
  • Leesfanaten.nl: “Een echte dame is een leuk boek dat je gerust op het strand of bij het zwembad kunt lezen.”
  • Jill Mansell: “De vonken vliegen ervan af! Heerlijk!”

Bestel dit boek op Bol.com >>

Voor de review van dit boek werd een exemplaar beschikbaar gesteld door de uitgever.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *