Miserable men

Door  |  0 reacties

Het is hell on earth voor menig man: met vrouwlief een winkel in gaan. Haar alles zien bekijken, passen, keuren, nog een rondje voor de spiegel, nog eens die broek van daarnet aantrekken en dan uiteindelijk de winkel verlaten zonder wat gekocht te hebben.

Mannen – generally speaking – drijf je daarmee tot grote waanzin. Sterker nog: dat is ook uit onderzoek gebleken:

Bij een deel van de mannen is de stress tijdens een middag shoppen zo hoog dat ze hetzelfde adrenalineniveau bereiken als dat ze uit een vliegtuig zouden moeten springen. (bron)

Zonder aankoop de winkel verlaten, is echter niet het enige waar de man zich druk over maakt. Hij kan zich wel voor zijn kop slaan als hij bedenkt wat er allemaal voor leuks had kunnen gebeuren in de tijd dat hij met zijn partner is gaan winkelen. Of liever gezegd, dat hij heeft moeten wachten op haar. Zoals wát vragen wij ons dan af, maar het gaat dit keer niet over ons.

Deze in zijn eigen ogen miserabele man, is aanleiding geweest voor iemand om een heus Instagramprofiel aan te maken, getiteld, hoe verzin je het: miserable men. Een fotowall vol hilarische foto’s van onderuitgezakte, gefrustreerde, wachtende mannen. De eigenaar van het profiel plaatst niet alleen zijn eigen foto’s. Je kunt ook jouw foto’s naar hem (haar?) mailen zodat ze vervolgens via dit profiel hun weg naar de inmiddels ruim 68.000 volgers vinden. Wij vinden het een hit en delen het graag met jullie.

Ook zin om er eens door heen te bladeren? Ga naar dit Instagram account >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *