5x Paaslunch-recepten

Door  |  1 reactie

Of je het nu thuis viert met je kinderen, familie over de vloer krijgt of een dagje alleen bent met je partner: bij Pasen hoort een uitgebreide lunch of brunch! Wij zochten vijf heerlijke Paaslunch-recepten voor je uit.

 

Paaslunch-recepten: eggsEggs Benedict

Pasen zonder eieren, dat kan niet natuurlijk! Maak je jaarlijkse eitje extra speciaal door met dit Eggs Benedict recept: gepocheerd ei met ham en Hollandaise saus. Het is wat meer werk dan het gebruikelijke gekookte eitje, maar dan heb je ook wat! Voor een twist kun je in plaats de ham ook kiezen voor gerookte zalm.

Bekijk het hele recept op Fromaway.com >>

 
 

paaslunch-recepten: champignonsChampignons aan een spies

Als jij gek bent op champignons, dan is dit recept ideaal! Voor deze spies hoef je alleen wat kastanjechampignons aan een satéprikker te rijgen, en dat af te maken met tijm-citroenboter. Smullen!

Bekijk het hele recept op Paasrecepten.net >>

 
 
 
 

Paaslunch-recepten: croissant deluxeCroissant Deluxe

Bij een luxe paaslunch kunnen croissantjes uiteraard niet ontbreken. Maak een deluxe versie van de opwarm-croissant, bijvoorbeeld aan de hand van dit Allerhande recept. Snijd je croissant doormidden en beleg de onderkant met een beetje boter, plakken brie en tuinkers. De bovenkant besmeer je met gember-jam.

Bekijk het hele recept op Ah.nl >>
 
 
 

Paaslunch-recepten: mini sandwichtMini sandwiches

Lekker en leuk voor op je paastafel: mini sandwiches. Beleg broodjes op allerlei verschillende manieren, bijvoorbeeld met kipfilet, tomaat en spinazieblaadjes, en stapel de broodjes op voor een leuk effect. Je kunt eindeloos variëren: van zalmsalade tot een broodje ham-kaas.

Bekijk het hele recept op BettyCrocker.com >>
 
 
 

paaslunch5Eimuffins in spek

Tof om te maken: ei in een schaaltje van bacon. Je hebt hiervoor een muffinbakblik nodig, maar het recept zelf is niet moeilijk: leg ontbijtspek in de muffinvormpjes en vul die met ei, geraspte kaas en bosui. Na vijftien minuten in de oven zijn je eimuffins klaar om gegeten te worden!

Bekijk het hele recept op Leukerecepten.nl >>

 

 

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

1 reactie

  1. alexa

    9 mei 2014 at 09:34

    Die mini sandwiches, och daar houd ik zo van he! Yumm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *