Full: eenvoudig je doelen monitoren

Door  |  0 reacties

Natuurlijk hebben we allemaal geweldige doelen op onze bucketlist staan. Maar waarom alleen naar deze grote doelen kijken als er in het dagelijks leven ook veel doelen te behalen zijn?

Mijn bucketlist? Spaans leren in Zuid-Amerika, een bruidsfotografie-award winnen, drie maanden rondreizen in Azië, rijk worden van bloggen, trouwen (wat best een uitdaging wordt met een vriend die anti-trouwen is), vrijwilligerswerk doen in Zuid-Afrika, alle grote Europese steden bezoeken… Doelen die ik misschien, heel misschien wel eens zal behalen.

Maandelijks doelen stellen

Doelen kun je eenvoudig monitoren met de app FullDe makers van de app Full zijn echter van mening dat je je op de dagelijkse doelen moet richten. Per maand. Dat je bijv. 10x wilt sporten, 2x je schoonmoeder wilt bellen, 20x wilt bloggen, 1 boek wilt lezen, 3 films wilt kijken, 2x uit eten wilt, elke week tijd wilt nemen voor een bad… You name it, stel het in als doel.

Dagelijks doelen monitoren

Doelen stellen blijkt enorm makkelijk, maar ze ook echt uitvoeren is een tweede. De app Full zal je echter stimuleren om dit wél te doen. Zodra je een doel hebt uitgevoerd, bijvoorbeeld 1x hebt gesport, kun je dit aangeven. Lig je op schema dan wordt jouw doel groen. Lig je achter op je maandelijkse schema wordt jouw doel rood.
Oeps, dat was toch niet helemaal de bedoeling?

Helaas….

… de app is niet gratis. Maar als het even mee zit, word je door deze app een stuk productiever. En dan is die € 0,89 zo terugverdiend!

Download deze app in de iTunes Store >>

P.S. En met het schrijven van deze blogpost zijn we ook weer een stapje dichterbij ons blogdoel voor Like & Love (it!)
.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *