Tof! Papieren fruit

Door  |  1 reactie

Het is dat we de leeftijd (ver!) voorbij zijn, maar je zou toch zo weer zo’n mini-keukentje of supermarkt willen hebben als je dit papieren fruit ziet?

Papieren fruitOké, genoeg plastic of houten fruit te koop voor mini-keukens en supermarkten van je kinderen, maar aangezien wij fan zijn van printables en knippen & plakken, vinden we dit papieren fruit toch net wat meer charme hebben.

Papieren fruit in een handomdraai

Appel, peer, banaan, ananas, kiwi, citroen, watermeloen, aardbei, framboos & blauwe bessen: dit is wel een heel gezond setje printables, ontworpen door MrPrintables.com. Download de printables en binnen vijf minuten heb je een hele fruitmand.

Hoe? Print en knip de sjablonen, vouw de stippellijnen om en plak alle plakranden op elkaar. Een kind kan de was doen. Ideaal voor een regenachtige middag.

En oh ja, deze toffe printables zijn gratis te downloaden. Wat houdt je nog tegen?

Download het papieren fruit op MrPrintables.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Kim

    11 mei 2014 at 15:49

    Die zijn echt heel leuk haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *