Vrolijke slippers bij elke outfit

Door  |  0 reacties

De leukste accessoires voor de zomer: slippers. En dan het liefst bij elke outfit een ander paar. Alleen de ruimte in de kleding- of schoenenkast laat nog te wensen over. En wat dacht je van je portemonnee? De oplossing: vrolijke slippers van Bandajanas.

Het liefst mix & match ik elke dag wel wat in mijn kleding. Een rode riem, dan ook rode schoenen. Blauw in mijn kleding, dan graag ook in mijn armband. Of sjaal. Of ketting. Als er maar iets matcht. Toen mijn oog viel op de vrolijke slippers van Bandajanas werd ik dan ook instant happy.

Wat zijn Bandajanas?

Eigenlijk is het concept zo simpel dat je je afvraagt waarom niet jij het hebt bedacht. Jouw Bandajanas bestaan uit een door jou gekozen basisslipper (momenteel verkrijgbaar in drie kleuren; blauw, zwart & bruin). Door middel van bijpassende banden (in maar liefst 45 varianten verkrijgbaar!) pimp je je slippers elke keer weer tot een nieuw paar. De banden zijn ook nog eens op verschillende manieren te rijgen, waardoor je de ene keer casual vrolijke slipper aan je voeten hebt en de volgende keer een classy look hebt.

Hoe zijn deze vrolijke slippers ontstaan?

Vrolijke slippers om te matchen en te mixenKen je het merk HupHollandHip? Dit is het merk met de leukste Oranje-accessoires voor vrouwen. En dan geen afgezaagde Oranje-boa’s, maar echt unieke producten. Met het oog op het WK Voetbal in Brazilië kregen zij de vraag of ze iets konden ontwerpen dat ook nog ná het WK Voetbal (of als Oranje er voortijdig uit zou vliegen) te dragen is. En dus ontworpen ze een Hollandse slipper in de stijl van Havaianas: méér voor minder, comfortabel en hip, origineel en praktisch.

En bovenal samen te stellen. Want naast de mooie oranje-banden die je hierboven ziet, zijn er nog 44 andere varianten te koop waarmee jouw slipper tijdloos is na het WK. Ga bijvoorbeeld voor de roze variant, Wrap it like Barbie. Of net iets stoerder: Cool baby blue. Of de fris groene variant Green suits you. Oneindig veel keuze en dat ook nog eens betaalbaar.

Wat ben je kwijt voor een paar van deze vrolijke slippers?

De grootste investering – en zelfs dat valt mee – zijn de slippers zelf. Deze kosten € 23,90. De slipper is gemaakt van ecovriendelijk foam en heeft een zacht voetbed. De Bandajanas-banden kosten slechts € 5,95 per setje. Dat is toch best voordelig pimpen, is het niet?

Ga naar de website van Bandajanas voor alle mogelijkheden >>

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *