Bloedstollend: In vertrouwen

Door  |  0 reacties

Wie kun je vertrouwen als het er écht op aankomt? Bij het lezen van het nieuwste boek van Karen Rose, In vertrouwen, is het elke keer weer de vraag wie je kunt vertrouwen. En grote kans dat je je regelmatig vergist…

Over ‘In vertrouwen’

Wanneer een busje verongelukt voor het huis van de jonge privédetective Paige haast ze zich naar buiten om hulp te bieden. Tot haar stomme verbazing is de inzittende een van haar pro bono cliënten. De vrouw heeft een schotwond en overlijdt uiteindelijk in Paiges armen. De stervende vrouw brengt nog wat cryptische woorden uit en met haar laatste krachten drukt ze Paige een met bloed besmeurde USB-stick in handen.

Vijf jaar daarvoor heeft openbaar aanklager Grayson Smith een moordenaar achter de tralies weten te krijgen. Wanneer Paige de USB-stick samen met Grayson bekijkt, blijkt het materiaal te bevatten dat die eerdere veroordeling in twijfel trekt. Het leidt Grayson en Paige naar een wereld vol afpersing, duistere geheimen en een reeks onopgeloste moorden. Deze zaak kunnen ze alleen maar oplossen wanneer ze elkaar volledig kunnen vertrouwen.

Bloedstollend, complex & intrigeren

Op de cover van het boek prijkt heel groot een quote van Tess Gerritsen, wereldwijd bekend als verdomd goede thrillerschrijfster:

Een echte pageturner. Al je haren staan recht over eind bij het lezen van deze topthriller.

In vertrouwen, Kate RoseAls zij het zegt, zal het wel zo zijn toch? Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik nog nooit een boek van Karen Rose heb gelezen, ook al waren voorgaande boeken stuk voor stuk een succes. Na het lezen van In vertrouwen besef ik me dat het tijd wordt deze met terugwerkende kracht te lezen. Want als ze maar de helft zo goed zijn als In vertrouwen is, dan zijn ze verdomd goed.

In vertrouwen is zo’n boek dat je vanaf het eerste hoofdstuk grijpt en dat je direct wilt uitlezen, waar het niet dat dat wat onpraktisch is, want het boek is zo’n 500 pagina’s dik. Vijfhonderd pagina’s die je naar een ingewikkeld complot leiden. In vertrouwen is geen moment voorspelbaar, je hoopt met heel je hart dat Paige & Grayson (wat zijn ze leuk, vooral samen!) niets overkomt. Maar daarvoor durf je nimmer je handen in het vuur te steken…

Bestel In vertrouwen op Bol.com >>

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *