Zes maanden zonder… seks & alcohol

Door  |  0 reacties

Kun je het je voorstellen? Zes maanden zonder seks en alcohol. Nee, zelfs niet één glaasje wijn.

Robin, hoofdpersoon in het boek Zes maanden zonder, is 28 jaar en heeft genoeg van het leven dat ze leidt. Een leven waarin er teveel alcohol vloeit, waarin ze de ene na de andere man verslijt én ook nog eens bij haar zus woont. Tijd om volwassen te worden.

Over ‘Zes maanden zonder’

Zes maanden zonder, Charlotte de MonchyIn Zes maanden zonder laat Robin huis en haard achter zich. Haar baan heeft ze verloren toen ze het uitmaakte met haar baas, haar zus Roos zet haar indirect uit huis omdat ze wil samenwonen. Het roer moet om!

Ze maakt een weddenschap met haar zus: zes maanden zonder alcohol en seks. Doet ze dat wel, dan moet ze met de iets te zware, understatement, onderbuurman naar bed. Om niet teveel verleidingen te moeten weerstaan neemt ze een au-pairs baantje aan in een klein gehucht in Ierland. Maar daar liggen toch ook onverwachte verleidingen op de loer.

In de vorm van een wel heel aantrekkelijke dierenarts. Of een man die op het punt staat te trouwen. En dan komt ze ook nog tussen een vader en zijn zoon te staan. Wat is daar veertien jaar geleden gebeurd? En welke van de twee man lukt het om haar weddenschap te doorbreken?

Chicklit zoals chicklit hoort te zijn

Zes maanden zonder, het debuut van de in Haarlem wonende schrijfster Charlotte de Monchy, is een aanrader voor iedereen die van chicklits à la Jill Manssel en Katie Fforde houdt. Een luchtig verhaal, een hoge dosis flirterij. Enigszins voorspelbaar, maar niet zo voorspelbaar dat je direct weet hoe het afloopt. Makkelijk geschreven, waardoor je het boek binnen een mum van tijd hebt versleten.

Het ideale boek voor in de trein, in de tuin of op het balkon, of straks voor in je koffer. Een heerlijk feelgood verhaal van eigen bodem.

Bestel Zes maanden zonder op Bol.com >>
(ook als ebook verkrijgbaar)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *