9x handige keukenbenodigdheden

Door  |  0 reacties

Het leven niet eenvoudig? Nee, klopt. Maar je keukenleven kan wel een stuk leuker worden met onderstaande keukenbenodigdheden. En zo is leven toch weer een stukje makkelijker!

9x handige keukenbenodigdheden

Alles over deze handige keukenbenodigdheden

1. Avocado: niet het handigst om te snijden, zeker niet als hij goed rijp is. Met deze avocado-snijder is dat verleden tijd. Eenvoudig mooie plakjes avocado zijn voortaan gegarandeerd.

2. Je hebt geen koksopleiding nodig om komkommers op een mooie manier te kunnen garneren. Dat kan eenvoudig met deze handige cumcumber spiraalsnijder.

3. Supereenvoudig fruit & groenten vers houden doe je met deze siliconen Poppit-afdekdopjes. Gewoon over je halve citroen of aubergine doen en vacuüm trekken.

4. Vorig jaar schreven we al over deze knoflooksnijder. Nog steeds één van mijn meest gebruikte keukenbenodigdheden.

5. Heb je steeds meer recepten op je iPad staan, maar ben je bang dat je iPad sneuvelt tussen alle ingrediënten en messen? Met deze iPad-snijdplank staat hij niet alleen veilig, je hebt ook nog eens een goed zicht op je scherm.

6. Waar mijn vriend – hij speelt vals, hij is kok geweest – de kruiden zo klein chopt, heb ik er altijd ruzie mee. Deze kruidenschaar mag daarom niet meer ontbreken in mijn keukenla. Ideaal!

7. De perfecte ravioli maak je met deze handige ravioli-deegroller. Deeg vullen, rollen maar & vierkantjes snijden.

8. Met dit zeefje haal je zonder moeite (en zonder viezen handen te krijgen!) al het vuil uit je gootsteen. Ideaal!

9. “Waar laat ik nu even snel die hete, vieze deksel?”. Niet meer op je aanrecht dus, maar in in dit handige dekselrekje. Weg een van mijn grootste keukenergernissen.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *