9x alternatieve zomerfestivals

Door  |  0 reacties

De zomer, de zomer, de zomer komt eraan. Tijd om naar festivals als Pinkpop, Dance Valley, Zwarte Cross, Lowlands en Concert at Sea te gaan. Er is zoveel te doen deze zomer, want Nederland danst & feest! Wij vonden 9 alternatieve zomerfestivals. Minder bekend, maar allemaal bijzonder, prikkelend en vol fun.
9x alternatieve zomerfestivals

Alles over deze alternatieve zomerfestival

1. Drie dagen love & peace op het mooiste veld van Gorcum. Niet toegankelijk voor je auto, tenzij dit een hippie busje is. Let the sun shine van 4 t/m 6 juli op het Hippiefestival.

2. Bezin, bid & biecht 11 t/m 14 juli op de heilige grond van Hemelrijk Graefenthal. Overdag reggea en disco, ’s nachts duistere techno.

3. Indyrock, psychedelica, jazz & opzwepende gitaren onder waarheidslievend oog van De Speld: Welcome to the Village van 18 t/m 20 juli

4. Zin in zon, zee, strand en soul? Kom dan 19 en 20 juli naar het North Sea Soul Festival in Fort Kijkduin.

5. Solar: al 10 jaar stoer, eigenzinnig, flirten, spelen, dansen en op avontuur. Van 31 juli t/m 3 augustus tovert Roermond zichzelf in een magisch dorp.

6. Gooi op 2 augustus rood, paars, geel en oranje poeder in de lucht terwijl je swingt op lekkere beats van het Holi Festival of Colours.

7. Naast fusion, pop, hiphop en dance, barst Delft 15 t/m 17 augustus uit haar voegen met de meest heerlijke jazzklanken. Voor de 30e keer Jazz Festival Delft.

8. Zouden Ilse DeLange, Van Velzen en Racoon ook dit jaar in het zwembad springen? We gaan het zien op 22 en 23 augustus bij het Strandfestival ZAND

9. Texel, het Mekka van de popmuziek van ’66 – ’76. Dit jaar herleeft die legende van 4 t/m 6 september op Sarasani 2014.

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *