9x de nieuwe vtwonen collectie

Door  |  0 reacties

Ons hart maakte een sprongetje: de nieuwe vtwonen collectie is uit. Dat wordt weer woon-shoppen. En er is zooooo veel leuks. We maakten een kleine selectie voor je.

vtwonen is misschien wel het grootste en meest veelzijdige woonmerken én in elk geval voor ons een van de leukste merken die ons land rijk is. Ze spelen altijd precies in op de laatste trends, zijn altijd even simpel & eenvoudig en daarnaast dit keer ook nog eens heerlijk kleurrijk. Wij houden nu al van de nieuwe collectie.

De tofste producten uit de nieuwe vtwonen collectie

Alles over onze favorieten uit de nieuwe vtwonen collectie

1. Knallende kleuren zijn helemaal hot in de nieuwe vtwonen collectie. Deze turquoise vaas is daar misschien wel het mooiste voorbeeld van.

2. We zijn dol op quotes, zeker als ze 300% kloppen. En de tekst op deze geurkaars herkennen we onszelf zeker in. Jij?

3. Kussens, het liefst zo veel mogelijk op de bank. En dit blauwe/witte geborduurde kussen kan daar nog wel bij.

4. Als we nog een muurtje over zouden hebben, zouden we het wel weten. Dit bakstenen-behang, het liefst zo veel mogelijk.

5. Deze opbergmanden in de nieuwe vtwonen collectie zijn helemaal volgens de laatste Tie & Dye trend, te leuk! Wij gaan voor de koraalrode. En jij?

6. Altijd al gewild, nooit geweten hoe zo’n rek heet. Een pronkrek dus, aldus vtwonen. Ideaal voor al je mooie foto’s, kookboeken & meer.

7. Terug van weggeweest: de letterbak. Maar dan met grotere vakken en geheel open, zodat je ook nog dat leuke behangetje of je knallende verf erachter ziet.

8. Een dekbed om verliefd op te worden: I love sleeping with you.

9. We moeten ze ergens kwijt, al die boeken die we lezen voor jullie. Deze boekenplank (ook heel geschikt voor een kinderkamer zoals je ziet) staat bovenaan onze wishlist.

Wat is jouw favoriete product uit de nieuwe vtwonen collectie?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *