9x stylish verantwoorde Oranje-producten

Door  |  0 reacties

Langzamerhand begint de oranjekoorts ons lijf in te druppelen. Zeker door al die oranje hoeden, pruiken en toeters die we in de winkels zien liggen. Het WK kleurt ons land en wij gaan daar graag in mee.

Zoals je echter van ons gewend bent, hier geen overzicht van oranje slingers of ballonnen, maar wel 9 stylish verantwoorde Oranje-producten die je ook na het WK nog vaak kunt gebruiken.

9x stylish verantwoorde Oranje-producten

Alles over deze stylish verantwoorde Oranje-producten

1. Grappige kapstokhaakjes van Qualy. Per setje krijg je twee eekhoorns. Zo kunnen alle vrienden & vriendinnen die voetbal komen kijken hun jas kwijt.

2. Een must-have van deze zomer: de pilotenbril van Ray-Ban. Ook in roze, blauw en groen te koop.

3. Buiten koken was nog nooit zo vrolijk met deze knaloranje COOX Stove. En ben je klaar met eten, dan is het een heerlijke houtkachel. Dubbel plezier dus tijdens het WK Voetbal!

4. Braziliant! Alleen al om die naam, mag dit potje nagellak van Essie niet ontbreken in jouw make-uptas. Om ons elftal tijdens het WK aan te moedigen én om daarna te matchen bij je outfit.

5. Superstrakke look en fantastisch geluid. Dat krijg je met deze koptelefoon. En.. je kunt er ook handsfree mee bellen. Of luisteren naar de voetbalwedstrijd, zonder dat je er anderen mee stoort.

6. Geen zomer zonder regenbui. We wonen niet voor niets in Nederland, maar met deze regenlaarzen van Hunter loop jij lachend door de plassen. Ja, ook als Nederland onverhoopt wordt uitgeschakeld.

7. Cosy, puur & modieus in het oranje. Deze tuniek van Humanoid is gemaakt van 100% linnen. Comfortabel met dikke sokken bij een thuiswedstrijd op jouw bank en überhip met een paar stoere boots en riempje als je onze mannen in de kroeg aanmoedigt!

8. Retro is tof, zeker in deze kleur. En omdat deze wekker van Studiozomooi ook nog geluidloos tikt, verdient hij een ereplaats in jouw slaapkamer.

9. Waxinelichthouders heb je nooit genoeg. Deze van Royal VKB kun je zowel binnen als buiten gebruiken, want hij is zacht, flexibel en bestand tegen wind. Voor wat extra gezelligheid bij de nabespreking.

Laat het WK maar beginnen. Wij zijn er klaar voor!

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *