Verse kruiden bewaren doe je zo

Door  |  0 reacties

Misschien wel mijn grootste keukenergernis: het steeds opnieuw kopen van verse kruiden omdat je ze nodig hebt voor een gerecht. Het plantje (of pakje) gaat nooit op en uiteindelijk kun je het weg gooien. Eeuwig zonde. Maar hoe bewaar je je verse kruiden dan?

Heel eenvoudig blijkt nu. Op de blog This is Waf vond ik een ultiem makkelijke manier om je verse kruiden wel te bewaren.

Waarom ben ik er niet eerder opgekomen. Gewoon je kruiden invriezen. In olijfolie. Het enige dat je nodig hebt, is een ijsblokjesvorm, olijfolie en de kruiden die je wilt bewaren. Gooi het allemaal bij elkaar & stop maar in de vriezer. Zo zijn ze klaar voor het volgende gebruik. Ook erg handig met seizoenskruiden overigens.

Zo, dat is weer een keukenergernis minder!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *