Wat maakt je mooi?

Door  |  0 reacties

Ben je fan van The Beauty Bakery & Lush? Dan hebben we een nieuwe favoriete webshop voor je: Wat maakt je mooi.

De webshop Wat maakt je mooi wordt gerund door Jeannette en ontstond uit haar passie voor zeep.

Enkele jaren geleden liep ik een winkeltje binnen in London en wat ik daar zag; ik was meteen verkocht! Een keur aan zeep, maskers, douche- en badproducten, crèmes, bruisballen, noem maar op. Al deze producten waren handgemaakt en zagen er zo vreselijk leuk uit en de geur in die winkel, ik wou er niet meer weg. Natuurlijk kwam ik met een tas vol naar buiten en een big smile op mijn gezicht. In het hotel aangekomen moest ik direct alles uitproberen en volgens mij heeft die hotelkamer nog wel een week gegeurd naar mijn aankopen. Het heeft me sindsdien niet meer losgelaten.

Haar reis naar Londen bleek de start te zijn van de webshop zoals deze er nu staat. Jeannette ging op zoek naar handgemaakte cosmetica om ook Nederland kennis te laten maken met producten zoals zij deze zelf in Londen had gevonden. Ze is in haar zoektocht zorgvuldig te werk gegaan en buiten de eis voor pure en handgemaakte producten, mochten deze ook zeker niet op dieren zijn getest. Langzaam ontstond de collectie aan producten zoals je deze nu vindt op Wat maakt je mooi.

Wat voor producten vind je op ‘Wat maakt je mooi’?

Alleen al de namen van de producten die Jeannette heeft geselecteerd zijn om verliefd op te worden. Nieuwsgierig? We zetten er een paar voor je op een rij: ice cream bath truffle, skin smoothie cube tropicle pineapple, body frosting marshmallow sparkle, whipped sugar scrub banana colada…

De namen zeggen waarschijnlijk genoeg: als je de producten van Jeannette in huis haalt, ruikt je badkamer meteen fris & zoetig. Een beetje alsof je bij de Bodyshop binnen loopt. Maar dan veel kleinschaliger geproduceerd & veel natuurlijker nog.

Want alle producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten zoals verzorgende boters, kruiden, groenten, fruit… en dat merk je! De producten bijten niet, zijn zacht in gebruik en zijn echt een wellness voor je eigen lichaam. En dat verdient deze toch?

Neem snel een kijkje op Watmaaktjemooi.nl voor alle producten >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *