9x IKEA Papershop (+ goed nieuws!)

Door  |  0 reacties

Goed nieuws: de IKEA Papershop zul je vanaf 1 augustus in praktisch alle filialen vinden. Je hoeft niet langer speciaal naar Delft, Barendrecht, Haarlem of Amersfoort te rijden.

Vorig jaar lanceerde de Zweedse keten de IKEA Papershop. Een fysieke ruimte binnen hun winkels waar geweldige (en bovenal voordelige) stationery werd verkocht. Vrolijk en lekker kleurrijk zoals we van IKEA gewend zijn. Om je hart bij op te halen: een grote collectie notitieboekjes, decoraties, cadeaupapier en verpakkingen. Met één groot nadeel: online niet te verkrijgen, en in slechts twee filialen. Stationery-fans leverde dat flink wat ritjes op voor het uitgebreide assortiment.

IKEA Papershop breidt uit

Maar er is goed nieuws vanuit de IKEA-kant. Nadat ze al een deel van hun stationary beschikbaar stelden op hun webshop gaan ze nu ook uitbreiden. Vanaf 1 augustus krijgen bijna alle IKEA winkels in Nederland hun eigen Papershop. Alleen IKEA Duiven (1 september 2014) en IKEA Breda (1 januari 2015) volgen later met een IKEA Papershop. Dat bespaart mij – als diehard stationery-fan – heel wat ritjes, nu kan ik gewoon terecht in Amsterdam.

9x IKEA Papershop

Mijn favorieten producten uit de IKEA Papershop

1. Met dit FRAMSTÄLLA zijdepapier kun je je cadeautjes wel heel feestelijk inpakken. Verkrijgbaar in vier kleuren en slechts € 1,99 per 16 vellen.

2. Eens in de zoveel tijd verras ik dierbaren of vrienden met een verrassingspakketje met kleine cadeautjes. Deze papierstroken, in mijn lievelingskleur roze, om het doosje op te vullen maken het extra vrolijk. Overigens ook verkrijgbaar in andere kleuren.

3. Ik heb een zwak voor masking tape, en denk dat ik inmiddels wel alle varianten van de IKEA masking tape in huis hebt. Deze frisse groene tape blijft favoriet. Slechts € 5,99 voor vier rollen.

4. Pompoms zijn de nieuwe ballonnen! Steeds vaker worden woonkamers hiermee versierd tijdens verjaardagen, en ook op bruiloften zie ik ze steeds vaker terug. Maar vooralsnog vooral online te koop. IKEA brengt daar verandering in met hun lijn VISIONÄR Pompons. Verkrijgbaar in tien kleuren en twee vormen.

5. Iets minder kleur, maar wel sjiek: deze set van drie cadeaudozen. Ik wacht overigens nog wel met smart op de kleurrijke variant. Nu hopen dat IKEA dit artikel leest en als de wiedeweerga aan de slag gaat.

6. Geen cadeautje compleet zonder mooi inpakpapier. IKEA heeft een uitgebreid assortiment, waarvan Skrytsam er zonder twijfel uitspringt.

7. Gooi maar weg die saaie, grijze paperclips. Vervang ze door deze vrolijke IKEA-paperclips.

8. Voor elk van mijn projecten, of dat nu Like & Love (it!) is, mijn werk of mijn fotografie, heb ik een eigen notitieblokje. En ook voor elke vakantie. Zal ik dit toffe notitieblokje voor de volgende vakantie kopen?

9. Hoewel mijn doos met cadeaulabels inmiddels uitpuilt, mogen deze letter-labels niet aan mijn collectie ontbreken. Ik ga 1 juli dus naar Amsterdam en deze gaan zeker in mijn mandje.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *