Antieke typemachine 2.0

Door  |  0 reacties

Oh, deze wil je toch meteen hebben? Met deze antieke Typemachine kun je teksten schrijven op je iPad. Echt waar!

Ja, daar gaat mijn hart sneller van kloppen: een antieke typemachine die is omgebouwd tot USB-toetsenbord voor je iMac, die je bovenin neer kunt zetten. Oude liefde met 2.0 liefde gecombineerd & dan ook nog uitgevoerd in mijn lievelingskleur.

Antiek, maar met alle mogelijkheden van de moderne tijd, door de USB-aansluiting. Je beschikt met deze antieke typemachine over alle hoofdletters en kleine letters, cijfers en leestekens. Ook shift-tekens, Esc en Ctrl zijn geïntegreerd door middel van een Fn-functie. En nog toffer: de enter doe je met de originele hendel die ooit voor de volgende regel was bedoeld.

In een wereld waarin geld geen rol zou spelen – want, slik, hij kost helaas $ 699 – zou ik hem meteen aanschaffen. Wat zou hij mooi staan op mijn bureau! Ik droom nog even verder…

Toch stiekem kopen, of gewoon jezelf lekker maken? Ga naar de webshop >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *