9x makkelijke picknick-recepten

Door  |  0 reacties

Pak die picknickmand, een kleed & het lekkerste eten: niets fijner dan een zondagse (of doordeweekse) picknick met vrienden of familie. Maar voor welke picknick-recepten ga jij?

Het moet goed houdbaar zijn buiten de koelkast, het moet de reis overleven, je moet er (behalve opscheppen/aansnijden) geen werk meer aan hebben in het park en het moet koud te eten of drinken zijn. Dat zijn zo’n beetje onze basisprincipes voor geschikte picknick-recepten. En omdat we allemaal een druk leven hebben tegenwoordig, is het ook wel fijn als je het gros makkelijk & snel kunt fabriceren. Tijd voor de lekkerste makkelijke picknick-recepten!

9x makkelijke picknick-recepten

Alles over deze makkelijke picknick-recepten

1. Voor de healthy lekkerbek: deze cranberry muffins. Met amandel & kokos voor het zomerse tintje.

2. Het kost niet veel tijd om deze zeevruchten-cocktail te maken, maar begin wel op tijd: voor een goede smaak moet deze salade minstens een uur staan alvorens hem te verorberen.

3. Ideaal voor een picknick: hartige taarten. Deze hoef je namelijk echt niet altijd warm te eten. Wat dacht je van deze broccoli bacon taart?

4. Gemak dient de mens: waarom niet iets kant-en-klaars kopen? De C1000 heeft handige prikker-hapjes voor je op een rij gezet.

5. Waarschijnlijk wel de meest tijdrovende van al deze picknick-recepten, maar wel een heel erg leuke! Een zomers gevuld brood met onder andere cheddar (kaas) en tomaten.

6. Lekker om op te knabbelen onder het genot van een glaasje wijn: kaasstengels. En wist je dat deze heel eenvoudig zelf te maken zijn?

7. Een geweldig idee voor salades vonden we op Culy.nl. Stapel de ingredi├źnten voor jouw favoriete salade in een weckpot en je brengt het veilig over naar de plek waar je gaat picknicken. En zo blijft hij ook nog eens extra lang goed!

8. Voor de fruitliefhebbers: een heuse watermeloen-BBQ. Wees wel zo verstandig om alle elementen los te nemen en hem op locatie op te bouwen, anders overleeft hij de rit vast niet en dat zou zonde zijn.

9. Ken je de geweldige foodblog Chicks love food? Daar vonden we dit recept voor Vietnamese spring rolls.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *