Voyager: de ideale strandgadget

Door  |  0 reacties

Ben jij op je vrije dagen vaak op het strand te vinden, ook wel eens alleen? En is zwemmen dan eigenlijk onmogelijk omdat je je waardevolle spullen bij je handdoek moet laten liggen? Wij hebben de oplossing: de Voyager.

Ideaal: dit handige hoesje, gespot op Cellular Line, maakt het mogelijk om je iPhone mee te nemen het water in. Waterproof tot 20 meter! Én er is ook nog een binnenzakje voor pasjes, kleingeld, sleutels of sieraden. Geen kostbare spullen meer op het strand. En door middel van de ketting kun je hem eenvoudig om je nek hangen.

Extra leuk: dankzij de gratis app Voyager FotoFun (beschikbaar voor Apple & Android) kun je nog makkelijker foto’s maken, zelfs onderwater. Zonder dat je het hoesje hoeft te openen. Ook delen met vrienden gaat eenvoudig. Kun je ze mooi even jaloers maken dat jij op het strand ligt en zij niet.

De Voyager is verkrijgbaar in wit, limoengroen, zwart, roze & blauw. En niet alleen geschikt voor je iPhone, maar voor alle smartphones die kleiner zijn dan 5,7 inch (ca. 14,5 cm). Voor slecht € 14,90 is hij van jou.

Ga naar Cellularline.com om te bestellen >>

 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *