Eindelijk gezond bakken!

Door  |  0 reacties

Cupcakes, cakepops, taarten zo mooi als kunstwerken: bakken was nog nooit zo populair. Maar wat als je niet tegen suiker kan of geen gluten kunt eten? Of gewoon een paar kilo’s kwijt wilt? Dan is het boek Gezond bakken van Amber Albarda echt wat voor jou. Of eigenlijk is het boek voor iedereen die houdt van lekker eten én zijn gezondheid belangrijk vindt.

Over Amber Albarda

Amer Albarda mag dan nog niet wereldwijd bekend zijn, ze heeft een cv waar je u tegen zegt. Amber is een internationaal getrainde en gediplomeerde voedingscoach. Én ze is al jarenlang bestsellerauteur van onder meer de succesvolle boeken Eet jezelf Mooi, Slank & Gelukkig, Gezond genieten en nu dus ook haar nieuwste boek Gezond bakken.

Amber wordt alom geprezen om haar gedegen kennis van voeding die zij op een leuke en toegankelijke manier weet over te brengen. Ook wordt zij bejubeld door artsen, het bedrijfsleven, pers en heeft zij vele fans in binnen- en buitenland. Haar informatieve en humoristische schrijfstijl en haar enorme kennis van zaken maken dat er van haar boeken al meer dan 150.000 exemplaren zijn verkocht. Zal ze naar de 250.000 exemplaren gaan met haar nieuwe boek Gezond bakken? Wij geloven van wel!

Wat kun je verwachten van ‘Gezond bakken’?

gezond bakken, Amber AlbardaMet Gezond Bakken van Amber Albarda maak je de lekkerste zoete en hartige bakgerechten, maar dan zonder suiker, zonder tarwe en veelal zonder gluten én zonder extra kilo’s. Supergezond, eenvoudig en met een hoop flair, zoals Amber haar gerechten altijd presenteert.

Het boek is ingedeeld in duidelijke hoofdstukken. Koeken & koekjes, Taart & cake, Muffins, scones & brownies, Brood & broodjes, Feestjes & feestdagen, Toetjes, snoepjes & reepjes. Hoofdstukken stuk voor stuk gevuld met de lekkerste recepten. De recepten bevatten allemaal duidelijke icoontjes waardoor je meteen weet of je te maken hebt met een zuivelvrij, gistvrij, suikervrij of glutenvrij recept.

Om je een goed beeld te geven van wat je kunt verwachten maakten we een kleine selectie voor je:

  • Chocolade-muntkoekjes
  • Marokkaanse cake met sinaasappel-kaneelsiroop
  • Zoete-aardappelbrownies
  • Speltbrood met pompoenpitten
  • Chocolade-pistachetruffels
  • Suikervrije karameltoffees
  • Kokosmakronen
  • Gember-wortelcake
  • Noten-kaascrackers

Naast deze en veel meer recepten (het boek is ruim 150 pagina’s dik) vind je in dit boek alles over gezond eten (en afvallen met taarten, ja echt!), over het beste uit de natuur in je keuken (kokosolie, cacaopoeder en natuurlijke zoetmiddelen).

Bestel dit boek op Bol.com voor € 19,99 >>

Voor de review van dit boek werd een exemplaar beschikbaar gesteld door de uitgever.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *