Maak je eigen emoticons

Door  |  0 reacties

De leuke apps lijken ons momenteel om de oren te vliegen. Momenteel favoriet? Imojiapp, waarmee je emoji’s kunt maken van jezelf.

Hoe het werkt? Heel simpel: maak een reeks selfies van jezelf met verschillende uitdrukkingen. Daar begint overigens de lol al: trek al die gezichten maar eens die je normaal gebruikt als emoticons.

Zorg ervoor dat je voor een egale achtergrond staat, dat scheelt je na afloop een hoop knip- en gumwerk in de app. Je wilt natuurlijk wel dat jouw hoofd zonder storende elementen wordt getoond als je je emoticon af hebt.

Emoticon-reeks klaar? Je kunt ze nu gebruiken in iMessage. Meteen het enige nadeel van de app gevonden: je kunt hem nog niet in andere applicaties gebruiken. Maar aangezien de app gratis is, liggen we er (nog) niet wakker van. We verwachten gewoon dat de makers de app nog zullen uitbreiden, zodat je ook je Facebook-vriendjes kunt lastig vallen met de tofste emoticons van jezelf.

Download de app in de iTunes Store >>

P.S. Ook leuk: maak emoticons van je favoriete huisdier of je kind.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *