BoxBites: gezonde snacks voor tussendoor

Door  |  0 reacties

Herken je dat geknor in je maag ergens tussen de lunch en het diner? Dat je dan het liefst naar de snackautomaat rent, totdat je je beseft dat dat tegen je goede voornemen (gezond eten!) in gaat? We gingen voor je op zoek naar gezonde snacks voor tussendoor. En we vonden BoxBites!

Eerder schreven we over maandelijkse verrassingsconcepten, zogenaamde goodiebox. Maar dit is een wel heel erg gezonde goodiebox.Box Bites is een doos vol met gezonde snacks voor tussendoor die ook nog eens enorm lekker zijn. Ideaal!

Hoe BoxBites ontstond?

Door een geweldig idee van een stel gezondheidsfreaks, Thomas van den Boezem en Mark Schönhage. Die het zat waren dat een handjevol multinationals in de voedselindustrie de hele tussendoortjesmarkt domineerden. Want deze grote bedrijven maken maar graag misbruik van onze drang naar suiker en voegen dit overmatig toe om producten extra aantrekkelijk te maken. En dan lang niet alleen suiker, maar ook kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Is dat nodig? Nee, volgens de bedenkers van BoxBites niet. Gezonde snacks voor tussendoor kunnen prima zonder geraffineerde suikers en kunstmatige toevoegingen, en zelfs zonder gluten. Het is even zoeken, en zeker als je zelf elke biowinkel en reformzaak afzoekt, vind je ze vaak niet. De bedenkers van BoxBites vinden ze wel en verzamelen ze voor jou elke maand in een mooie box. De lekkerste gezonde snacks onder het motto ‘minimale bewerking, maximale smaak’.

Hoe werkt BoxBites?

Bij BoxBites kun je eenmalig een box vol lekkernijen bestellen of een (proef)abonnement nemen van drie boxen, waarbij je elke vier weken een box opgestuurd krijgt. Zonder dat je bezorgkosten hoeft te betalen overigens. Je bestelt een box voor € 30,-, drie boxen kosten je samen € 75,-. In de box zitten dan 18 gevarieerde & gezonde snacks.

Wat voor gezonde snacks kun je verwachten?

Natuurlijk wilden wij BoxBites graag voor je proberen. Thomas & Mark stuurden onze proefbox en excited pakten we deze uit. Alleen al de verpakkingen zijn zoveel mooier dan die van de grote concerns! Een kleine selectie van wat we in onze box aantroffen:

  • Glutenvrij bananenbrood
  • Een bessen-noten reep
  • Een mix van cranberries en noten voor de lekkere trek, vol met anti-oxidanten
  • Cocktail-nootjes vol met vezels
  • Organic fruitbars met o.a. limoen
  • Limoen- en ananas rozijnen
  • Organic raw chocolade reep

Daar zeg je toch geen nee tegen?
Bestel snel op de website van BoxBites >>

Voor de review van BoxBites werd een gratis box ter beschikking gesteld aan de redactie.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *