80x tapas-recepten

Door  |  0 reacties

Een zomer zonder tapas-avondjes is geen zomer. Niets lekkerder dan onder het genot van wijn, of nog beter sangria, te genieten van kleine Spaanse hapjes. En je maakt ze zelf heel eenvoudig met dit kookboek met 80 tapas-recepten. Dat wordt genieten!

Tapas, kleine Spaanse gerechtjes in tal van vormen. Koud, vis, vlees, vegetarisch. Als borrelhapje of als diner. Want met al die kleine hapjes kun je eenvoudig een hele maaltijd samenstellen. En dat is gezellig! Want al die hapjes serveer je op kleine bordjes midden op de tafel en iedereen kan (met vork of gewoon met je hand) pakken van de bordjes wat hij of zij lekker vindt.

Inspiratie voor een geslaagde tapas-avond

Maar als je een tafel vol wilt hebben staan, moet je wel genoeg tapas-recepten tot je beschikking hebben. En die heb je zonder twijfel met het kookboek Tapas, 80 recepten stap voor stap. Dit boek leert je niet alleen wat de basisingrediënten zijn voor goede tapas of welke drankjes je er het best bij kunt serveren, je vindt in dit boek (zoals de naam al zegt) 80 tapas-recepten verdeeld in handige hoofdstukken. Als dat niet genoeg inspiratie biedt voor een geslaagde tapas-avond…

Wat kun je voor tapas recepten verwachten?

80 tapas receptenHet boek Tapas, 80 recepten stap voor stap is opgedeeld in eenvoudige hoofdstukken: snelle tapas, tapas met ei, vegetarische tapas, tapas uit de zee, tapas met vlees & zoete tapas. In elk hoofdstuk vind je 6 tot 19 recepten dus je hebt wel even te gaan.

Voorbeelden van onze favoriete tapas-recepten? Wat dacht je van in citroen en kaneel gemarineerde champignons voor de vegetariërs of kip in Moorse stijl voor de vleeseters?

Visliefhebbers kunnen onder andere gaan voor mosselen met tomaten en saffraan of tonijn met kikkererwten. En als je weinig tijd hebt, ben je snel klaar met de gebakken garnalen met anijs en knoflook of de gekruide amandelen.

Uiteraard mag een goed recept voor patatas bravas niet ontbreken en recepten met ansjovis.

Eenvoud heerst

Hoewel sommige recepten best hoogstaand klinken, kan een kind de was doen met dit kookboek. Elk tapas-recept wordt in drie stappen uitgelegd: voorbereiden, koken en serveren. Verwacht geen lange tekst, de foto’s spreken voor zich. En maken overigens ook enorm hanger! (snel dichtklappen nu, dat boek)

Bestel dit boek vol tapas-recepten op Bol.com >>

P.S. Ook leuk: in deze serie bestaat ook een groenten-kookboek en een fingerfood-kookboek.

Voor de review van dit boek werd een exemplaar beschikbaar gesteld door de uitgever.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *