Kleurkaarten voor volwassenen

Door  |  0 reacties

Waar je vroeger een kaartje kocht in de winkel, een persoonlijke tekst in je netste handschrift schrijft, gaat anno 2014 alles via het internet. Al dan niet een e-card of een tastbare kaart die je eenvoudig online besteld. Dat moet toch persoonlijker kunnen?

Heb jij ook steeds meer de behoefte aan ‘echt’ contact? Aan fysieke verjaardagskaarten die weer op de mat vallen, in plaats van 300 (goedbedoelde en oh zo leuke) felicitaties op Facebook? Ga jij graag op zoek naar persoonlijke cadeautjes en heb je een dosis creativiteit in je? Dan hebben we de oplossing voor alle verjaardagskaartjes die je wilt versturen.

Kleurkaarten voor volwassenenWe schreven eerder al over De geheime tuin, een van de vele kleurboeken voor volwassenen die momenteel zo populair zijn. Sinds dit boek is uitgekomen is het kleuren voor volwassenen een ware hype geworden. Nog elke week krijgen we mailtjes van uitgeverijen die ook komen met dergelijke boeken (en ja, die gaan we allemaal met jullie delen zodra deze uit zijn!). Ook de makers van De geheime tuin spelen hier op in.

Zo kwamen zij onlangs met een handig boek vol kleurkaarten, gevuld met 20 uitneembare kaarten die je zelf kunt inkleuren. Dat is nog eens een leuke manier van iemand feliciteren of een hart onder de riem steken toch?

Titel: Mijn geheime tuin (20 kleurkaarten)
Uitgever: Thoth
Prijs: € 9,95

Bekijk Kleurkaarten voor volwassenen op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *