De enige echte kleuragenda voor volwassenen

Door  |  0 reacties

Je kunt er maar beter vroeg genoeg bij zijn, voor hij uitverkocht is: de enige echte kleuragenda voor volwassenen is nu te bestellen.

Zoals loomen een rage is onder kinderen (en soms ook de ouders), zo is kleuren een hype onder volwassenen. De handige kleuragenda van BBNC uitgevers speelt helemaal in op deze trend. Overigens was het ook deze uitgever die een grote rol had in de rage: ze kwamen als eerste op de markt met kleurboeken voor volwassenen.

Onder de naam Het enige kleurboek voor volwassenen zijn al diverse edities uitgegeven, waaronder de populaire en zo door ons geprezen reisvariant (extra handig door de ringband). Inmiddels zijn er meer dan 85.000 exemplaren verkocht door deze uitgever.

De enige echte kleuragenda voor volwassenenWat kun je verwachten van de kleuragenda voor volwassenen?

Deze kleuragenda voor volwassenen wordt gekenmerkt door eenvoud: een handige weekagenda met tussen elke week een kleurplaat. Zoals we gewend zijn van de enige echte kleurboeken van deze uitgever zijn de kleurplaten dan wel abstract of vol natuurlijke elementen (bladeren, vlinders). Af en toe maken ze een zijsprong naar ijsjes, huisjes, hartjes of snoepjes.

Achterin de agenda is er niet alleen maar ruimte voor notities, maar ook voor doodles. Zodat je niet alleen kunt kleuren, maar ook nog eens kunt tekenen. Leuk bedacht!

Waarom is kleuren voor volwassenen zo populair?

In een gehaaste tijd als deze kan kleuren enorm veel ontspanning bieden & daarnaast bevordert het je creativiteit. De tijd lijkt dan weer even net zo stil te staan, zoals het vroeger deed als je op een regenachtige zondag aan de keukentafel zat te kleuren.

Ideaal om je hoofd leeg te maken na een lange werkdag. En als je gestresst raakt van een te volle agenda sla je in dit geval gewoon de pagina om. Kleuren! Er is genoeg ruimte voor flink wat uurtjes bezigheidstherapie in deze kleuragenda voor volwassenen.

Titel: De enige echte kleuragenda 2015
Uitgever: BBNC Uitgevers
Prijs: € 14,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *